کرمان گوهر درخشان در سپهر اقتصاد و گردشگری ایران / برگزاری رویدادها معرف ظرفیت‌های گردشگری کرمان‌ است

استاندار کرمان در آئین‌ افتتاح جشنواره ملی نان در کرمان گفت: جشنواره نان دقیقا منطبق بر ظرفیت‌های استان بوده و در حوزه نان بهترین و متنوع‌ترین نان‌ها را در سراسر استان داریم که توانایی تبدیل به رویداد جذاب گردشگری را دارد.

به گزارش میراث آریا، سومین جشنواره ملی نان با شعار《 نان و ایران؛ سر یک سفره‌ایم 》عصر سه‌شنبه ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۴ با حضور محمدعلی طالبی استاندار کرمان، سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، حبیب‌الله خنجری فرماندار، محسن تویسرکانی شهردار کرمان و جمعی از مدیران استانی، در محل تله کابین پردیسان قائم کرمان افتتاح شد. 

 محمدعلی طالبی استاندار کرمان، برگزاری چنین رویدادهای اجتماعی و تاثیرگذاری آن بر فضای فرهنگی و اجتماعی شهر را اتفاقی امیدوارکننده برای تحقق شعار《 لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵ 》دانست و با اشاره به جایگاه مقدس نان عنوان کرد: احترام به نان و حفظ حرمت آن از کودکی به همه ما آموزش داده شده و چنین جشنواره‌هایی می‌تواند به حفظ آن جایگاه در باورهای ما کمک و از بعد اقتصادی و اجتماعی نیز شاهد نتایج و دستاوردهای خوبی باشیم. 

استاندار کرمان اظهارکرد: رویش چنین رویدادهایی در کرمان می‌تواند استان را در کنار ظرفیت‌های بی‌نظیر و بی‌بدیل به یکی از شهرهای رویدادمحور در ایران تبدیل کند.

او به مکان برگزاری این جشنواره نیز اشاره داشت و گفت: این مکان استثنایی‌ترین مکان در کشور به لحاظ برخورداری از ظرفیت‌های بی‌بدیل گردشگری و مذهبی است. 

طالبی گفت: وجود بناهای باستانی، تاریخی و جنگل زیبا، این منطقه را به یکی از مقاصد اصلی گردشگری ایران تبدیل می‌کند و به کمک و همراهی همه این ظرفیت‌ها، حرف‌های زیادی برای آینده گردشگری ایران خواهد داشت. 

استاندار کرمان با بیان اینکه کرمان گوهر درخشان در سپهر اقتصاد و گردشگری ایران است اظهار داشت: چنین رویدادهایی می‌تواند به شناخت هرچه بهتر استان و معرفی ظرفیت‌های بی‌نظیر آن کمک کند. 

او با بیان این مطلب که جشنواره نان دقیقا منطبق بر ظرفیت‌های استان است، تصریح کرد: در حوزه نان بهترین و متنوع‌ترین نان‌ها را در سراسر استان داریم که توانایی تبدیل به رویداد جذاب گردشگری را دارد. 

طالبی خاطرنشان کرد: برای تحقق سند «کرمان برفراز» و شعار «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» نیازمند رویدادهای متنوع گردشگری هستیم. 

استاندار کرمان با بیان این مطلب که هم‌افزایی بی‌نظیری در استان برای تعریف و پیگیری رویدادهای متنوع گردشگری به وجود آمده است افزود: این رویدادها می‌تواند کرمان را در کانون گردشگری کشور قرار داده و شاهد شکوفایی ظرفیت‌های گردشگری باشیم. 

انتهای پیام/

کد خبر 1404072202185
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha